dimarts, 30 de desembre del 2014

30-12-2014

No ho he fet mai, no he fet mai balanç de l'any quan s'acaba, ei, "a lo hecho pecho", ni tampoc he fet mai propòsits per l'any que comença... el que hagi de ser, serà...i així vaig per la vida, oberta a tot, sense mirar massa enrera i gens endavant...llamame loca.
Avui, a un dia d'acabar l'any, anava pel carrer mirant la meva ombra i pensant redeu quin fret que fa, quan de cara l'he vist, anava amb el camió, era el Joan, tot i portar ulleres de sol tots dos, ens hem mirat, un esboç de somriure li he vist a la cara.
He pensat en ell, vem ser parella un parell d'anys, ens estimavem a rabiar, tal com sona, a rabiar, no podia sortir bé, rabiavem massa.  Avui ja no fa mal el seu record, m'he sentit bé, recordar les coses bones fa massa mal i per això només veiem les coses dolentes, quan el temps ens posa a lloc es quan podem veure amb claredat, quan amb sinceritat ens podem dir a nosaltres mateixos la veritat, la que sempre vem saber però no voliem reconèixer, allò no podia funcionar mai de la vida,  a partir d'allò vaig crèixer, vaig apendre, vaig apendre molt, desde aleshores no he tornat a tenir parella, m'he dedicat a observar-me, a coneixer-me, he descobert que no necesito a ningú per estar contenta i bé, que sóc capaç de fer tot allò que vulgui, avui ja li hauria pugut dir: Joan, et vaig estimar molt, ho vaig fer el millor que vaig saber i tot i així no ens en vem sortir, et donc les gracies per tot el que vaig apendre al teu costat. Gracies Joan.
Joan sempre formarà part de mi.
Estic satisfeta de mi mateixa, a un dia d'acabar l'any, he tancat un cercle amb agraiment.

I ara que ja fa temps que no tinc a ningú a prop i que tinc les coses molt clares i se el que vull i el que no, aprofito per posar un anunci, si hi estas interessat ja trobaras la manera de trobar-me...
SOMRIU  SEMPRE...


1 comentari:

  1. Molt bo l'anunci. Ja saps que el Poeta no és res sense una bona Musa.... Feliç 2015!!!

    ResponElimina