dijous, 1 de gener de 2015

Pluja d'idees

1-1-2015, primer dia de l'any...tinc  un munt d'idees, escriure em permet fer-me concient del que em pasa pel cap , ves per on.
Els canalons de la tieta, la festa d'anit, les ulleres hipster i l'arrecada del Genís, els pantalons estripats que porto ,  les trufes que menjaré d'aquí un moment, el llibre que llegeixo quan vaig a dormir, la satisfacció que sento per qué he canviat l'heura de lloc i ara li toca el sol, avui es festa i no treballo, yuupi, tot el dia per mi!, per fi he penjat al suro la llista de peticions a l'univers i una cosa curiosa, algú llegeix aquest humil blog!!!
Hi ha una estadística de les vegades que s'ha llegit cada post, em resulta increible i alhora fantàstic que algú el llegeixi, el Toni hi fa un cop d'ull, servidora de tant en tant també se'l mira, però pel nùmero de visites, hi ha algú més!!! Si estàs aquí, manifestat. M'agradaria saber qui ets, seria just, escric de mi, de les meves coses, siii ho faig publicament, ho pot llegir qui vulgui ja ho sé, però no et costaría res deixar-me alguna coseta escrita, m'entusiasme l'idea de pensar qui deus ser, si et conec, si t'agrada el que llegeixes, podries aportar alguna cosa per que aprengui ja veus que sóc senzilla, potser tu també escrius i jo et podria llegir... les possibilitats són infinites, pensa-hi.

Primer dia de l'any, no em vaig menjar els raïms de la sort, vaig decidir l'any passat ( que tampoc mel's vaig menjar) que la sort me la faria jo i no pas una dotzena de raïms menjats a toc de pito ( o campanades, tant se val) també vaig decidir que no li desitjaria a ningú bon any, que els desitjaria bon dia, cada dia, els 365 dies i els hi desitjaria de tot cor, no pas per una frase feta que es diu sense cap mena de sentiment.

Una abraçada forta al que va inventar la migdiada que és just el que vaig a fer ara, i recorda, no és dolent pensar les coses dues vegades...és menys espontani.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada